Workshops

WORKSHOPSOnze docenten vonden dit de leukste bijscholing in jaren!

 

een schooldirecteur

We organiseren workshops op aanvraag. Dat kunnen kunsteducatieve workshops zijn, die aansluiten bij de voorstelling die de toeschouwers gezien hebben, of workshops waarin het accent ligt op dramatische expressie.


We verzorgen ook NT2-workshops voor anderstaligen die Nederlands leren of begeleiden nascholingen dramatische expressie en poëzie voor leerkrachten.


De meeste van onze acteurs hebben een lerarenopleiding gevolgd. We zetten steeds mensen in met leservaring en didactisch inzicht.


Hebt u een specifieke wens? Alles is mogelijk. Neem contact op voor meer informatie!

Enkele voorbeelden- We geven geregeld nascholingsworkshops dramatische expressie aan taalleerkrachten op studiedagen en congressen


- We geven sinds 2018 workshops dramatische expressie aan anderstalige tieners die inburgeren en Nederlands oefenen bij Zomerklap in Antwerpen.


- We gingen op bezoek bij verscheidene buitenlandse scholen, waar we een voorstelling gaven en/of met leerlingen/studenten via dramatische expressie aan de slag gingen. Recent waren we o.a. te gast bij De Alpentulp/De Oranje Koe in Zwitserland, Het Klokhuis in New York, Hof der Lage Landen in Madrid, de Universiteit van Debrecen in Hongarije en de Nederlandse school 't Kofschip in Rome.