Zangsessies

ZANGSESSIESSuperleuke sfeer. Geeft echt een geluksgevoel na afloop.

 

een toeschouwer in de AB

Doelgroep = kinderen van 5 tot 11 (ook anderstaligen die Nederlands aan het leren zijn)


Onder het motto 'Iedereen zingt mee!' gaan we zo'n 75 minuten samen kinderliedjes zingen. Een heleboel bekende klassiekers passeren de revue, van 'Klein kleutertje', 'De kikkertjes' en 'Dikkertje Dap' tot de Samsonrock en liedjes van K3. Deze meezingsessie wordt begeleid door Lennaert Maes. Pianist: Hans Primusz. (Maximaal 100 deelnemers.)


Doelgroep = 12+ en volwassenen (ook anderstaligen die Nederlands aan het leren zijn)


De muzikale theaterproductie ‘Gelukkig zijn’ inspireerde de Brusselse muziektempel Ancienne Belgique enkele jaren geleden tot succesvolle maandelijkse zangsessies van Nederlandstalige liedjes. En dat soort zangsessies bieden we ook elders met veel plezier aan: anderhalf uur samen zingen op school, in het cc of in uw bedrijf. Geschikt voor Nederlands- én anderstaligen.


Op het programma de grootste Vlaamse hits, van onder anderen Will Tura, Raymond van het Groenewoud, Noordkaap of Ann Christy. Je hoeft geen groot zanger te zijn: plezier maken staat voorop. Iedereen die zin heeft om mee te doen, is welkom!


Deze meezingsessie wordt begeleid door Lennaert Maes of Peter Schoenaerts. Pianist: Hans Primusz. Alle toeschouwers krijgen een boekje met de liedjesteksten erin. (Maximaal 100 deelnemers.


Gelukkig zijn-sessie, AB (Brussel)


De gratis meezingsessies van de Ancienne Belgique in Brussel vinden maandelijks plaats. Op de website van de AB vind je meer informatie.


Meezingsessie op locatie


Wie een meezingsessie wil boeken, heeft enkel een zaal, geluidsversterking met mengpaneel en twee microfoons op statief nodig. Wij zorgen voor de pianist en de voorzanger. Tegen extra tarief kan de geluidsversterking ook meegebracht worden.