Smile

over     vragen     evaluatie     abonneren     steunen     partners

#SMILESociale media en burn-out bij tieners

 

thema's in deze voorstelling

Doelgroep: 15+


We genieten. We leven voluit. We hebben het druk, druk, druk. En iedereen moet het weten. Wie hoort het stemmetje nog dat – diep vanbinnen – ‘te druk!’ roept? Maar ja, je kan niet uit een op hol geslagen trein stappen. Die stopt pas als hij crasht. That’s life. SMILE!


#smile is een poëtische voorstelling met veel humor, voor actieve youtubers, facebookers, instagrammers en snapchatters.


Dit toneelstuk biedt jongeren, ouders en leerkrachten handvatten om te praten over thema’s als sociale media en burn-out.


Acteurs Rudi Giron en Tine Priem hebben beiden hun sporen verdiend in het theater en op tv. Zij kregen het idee voor deze productie over opgroeien in dit tijdsgewricht en gingen aan de slag onder begeleiding van regisseur Rudy Goes.

Tekst Rudy Goes, Rudi Giron en Tine Priem

Regie Rudy Goes

Spel Rudi Giron en Tine Priem


Met steun van het Instituut Gezond Leven en het JAC (CAW) Halle-Vilvoorde.


Première op 25 maart 2020 in het Fakkeltheater in Antwerpen.

Wil je erbij zijn? Klik hier.


Gratis downloads

flyer

lesmateriaal (vanaf eind maart 2020 beschikbaar)

Theater van A tot Z

Zirkstraat 36, 2000 Antwerpen, België

+32 (0)3 226 42 00

Op de hoogte blijven van wat we doen?

Schrijf hier in voor de nieuwsbrief.

PRIVACYVERKLARING


We hechten belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees hieronder hoe we uw privacy respecteren, welke gegevens we verzamelen en hoe we daarmee omgaan.


Klik voor de privacyverklaring.


© Theater van A tot Z. All Rights Reserved.Deze website maakt gebruik van cookies, ook van derde partijen zoals Facebook en Google Analytics. Op die manier kunnen we bijhouden hoe u onze website gebruikt, bijvoorbeeld welke pagina's u bezoekt en hoelang u op elke pagina blijft. Dit stelt ons in staat om bijvoorbeeld betere advertentiecampagnes op te zetten. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren