Level 10

LEVEL 10Verleiding en verslaving

 

thema's in deze voorstelling

Doelgroep: 12 tot 15 jaar


Uitdagend, grensverleggend, onthullend én bloedstollend. Dit zijn enkele van de vele superlatieven die de nieuwste online game 'Level 10' beschrijven. Het spel daagt twee tieners uit om om hun grenzen te verleggen en de waarheid te onthullen, maar tegen welke prijs?

 

'Level 10' is een spannend toneelstuk op maat van 12- tot 15-jarigen, over gamen, alcohol en verslaving.


Tekst en regie Rudy Goes

Spel Janna Van Mingeroet en Gregory Van Damme (Peter Schoenaerts op video)

Techniek Tilly Van den Branden


Deze productie kwam tot stand met steun van de stad Antwerpen (dienst gezondheid), Sabam for Culture en het JAC Halle-Vilvoorde.


Gratis downloads

flyer

lesmateriaalWie is wie?Janna Van Mingeroet volgde als kind al acteerlessen aan de academie van Hamme, waarna ze de richting woordkunst-drama ging volgen in de kunsthumaniora van het Lemmensinstituut. Als 17-jarige won ze de publieks- en juryprijs van het Cabaret Concours Vlaanderen. Ze zette haar woordstudie voort aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen, en stapte over naar de acteeropleiding van LUCA School of Arts. Ze behaalde haar lerarendiploma SLO Drama met grote onderscheiding. Janna is actief binnen het deeltijds kunstonderwijs en doet freelance acteeropdrachten. Momenteel geeft ze les in de academies van Buggenhout en Dilbeek. 

 

Gregory Van Damme studeerde woordkunst en drama. Na zijn studies begon hij met theater- en televisiewerk. Hij was o.a. te zien in 'Aspe (VTM)', 'Thuis' (VRT), 'Lisa' (VTM), 'Familie' (VTM), 'Rox' (Ketnet), 'De Nachtwacht' (Ketnet) en 'Binnenstebuiten' (VTM), maar is vooral bekend van zijn rol Gringo Van Den Broecke in 'Amika'. Ook in het theater is Gregory geregeld te zien. Zo speelde hij in 'Rooie Danny', 'Slisse & Cesar' en 'Het Land Zonder Lach'. Bij Theater van A tot Z was hij te zien in 'Hotel Hallo', 'Tiresias' en 'Anoroc'. Gregory creëert ook zelf eigen voorstellingen.


Rudy Goes (auteur en regisseur) volgde eerst een lerarenopleiding en daarna scenografie en toneel aan het Conservatorium van Antwerpen, en theaterwetenschappen aan de UIA. Op tv was hij o.a. te zien in ‘Flikken’ (VRT), ‘Zone Stad’ (VTM), ‘Familie’ (VTM),  ‘Professor T’ (VTM), ‘Aspe’ (VTM), ‘F.C. de Kampioenen’ (VRT), ‘Rox’ (Ketnet), en in enkele kortfilms. Met Morrend Volk bracht hij eigen theater- en kortfilmproducties; hij exposeert ook met video-installaties. Rudy gaf toneelles en theaterworkshops in binnen- en buitenland.

Met de steun van: