Zangsessies

over     vragen     evaluatie     abonneren     steunen     partners

ZANGSESSIESSuperleuke sfeer. Geeft echt een geluksgevoel na afloop.

 

een toeschouwer in de AB

Doelgroep: 12+ en volwassenen (ook anderstaligen die Nederlands aan het leren zijn)


De muzikale theaterproductie ‘Gelukkig zijn’ inspireerde de Brusselse muziektempel Ancienne Belgique enkele jaren geleden tot succesvolle maandelijkse zangsessies van Nederlandstalige liedjes. En dat soort zangsessies bieden we ook elders met veel plezier aan: anderhalf uur samen zingen op school, in het cc of in uw bedrijf. Geschikt voor Nederlands- én anderstaligen.


Op het programma de grootste Vlaamse hits, van onder anderen Will Tura, Raymond van het Groenewoud, Noordkaap of Ann Christy. Je hoeft geen groot zanger te zijn: plezier maken staat voorop. Iedereen die zin heeft om mee te doen, is welkom!De meezingsessie wordt begeleid door Lennaert Maes of Peter Schoenaerts. Pianist: Hans Primusz. Alle toeschouwers krijgen een boekje met de liedjesteksten erin. (Maximaal 100 deelnemers.)


Gelukkig zijn-sessie in de AB (Brussel)


De gratis meezingsessies in de Ancienne Belgique in Brussel vinden maandelijks op een woensdagavond plaats van 20 tot 21 uur. Op de website van de AB vind je meer informatie.


Meezingsessie op locatie


Wie een meezingsessie van anderhalf uur wil boeken, heeft enkel een zaal en twee microfoons nodig. Wij zorgen voor de pianist en de voorzanger.


Meezingsessie in Antwerpen


Op maandag 4 november 2019 organiseren we een meezingsessie in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen. Tickets koop je bij het Fakkeltheater. Klik hier voor de flyer.

Theater van A tot Z

Zirkstraat 36, 2000 Antwerpen, België

+32 (0)3 226 42 00

Op de hoogte blijven van wat we doen?

Schrijf hier in voor updates.

PRIVACYVERKLARING


We hechten belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees hieronder hoe we uw privacy respecteren, welke gegevens we verzamelen en hoe we daarmee omgaan.


Klik voor de privacyverklaring.


© Theater van A tot Z. All Rights Reserved.Deze website maakt gebruik van cookies, ook van derde partijen zoals Facebook en Google Analytics. Op die manier kunnen we bijhouden hoe u onze website gebruikt, bijvoorbeeld welke pagina's u bezoekt en hoelang u op elke pagina blijft. Dit stelt ons in staat om bijvoorbeeld betere advertentiecampagnes op te zetten. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren