Workshops

over     vragen     evaluatie     abonneren     steunen     partners

WORKSHOPSOnze docenten vonden dit de leukste bijscholing in jaren!

 

een schooldirecteur

We organiseren workshops op aanvraag. Dat kunnen kunsteducatieve workshops zijn, die aansluiten bij de voorstelling die de toeschouwers gezien hebben, of workshops waarin het accent ligt op dramatische expressie.


We verzorgen ook NT2-workshops voor anderstaligen die Nederlands leren of begeleiden nascholingen dramatische expressie en poëzie voor leerkrachten.


De meeste van onze acteurs hebben een lerarenopleiding gevolgd. We zetten steeds mensen in met leservaring en didactisch inzicht.


Hebt u een specifieke wens? Alles is mogelijk. Neem contact op voor meer info!

Enkele voorbeelden- We geven geregeld nascholingsworkshops dramatische expressie aan taalleerkrachten op studiedagen en congressen


- We gaven in 2018 en 2019 workshops dramatische expressie aan anderstalige tieners die inburgeren en Nederlands oefenen bij Zomerklap in Antwerpen.


- We gingen op bezoek bij verscheidene buitenlandse scholen, waar we een voorstelling gaven en/of met leerlingen/studenten via dramatische expressie aan de slag gingen. Recent waren we o.a. te gast bij De Alpentulp/De Oranje Koe in Zwitserland, Het Klokhuis in New York, Hof der Lage Landen in Madrid, de Universiteit van Debrecen in Hongarije en de Nederlandse school 't Kofschip in Rome.

Theater van A tot Z

Zirkstraat 36, 2000 Antwerpen, België

+32 (0)3 226 42 00

Op de hoogte blijven van wat we doen?

Schrijf hier in voor updates.

PRIVACYVERKLARING


We hechten belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees hieronder hoe we uw privacy respecteren, welke gegevens we verzamelen en hoe we daarmee omgaan.


Klik voor de privacyverklaring.


© Theater van A tot Z. All Rights Reserved.Deze website maakt gebruik van cookies, ook van derde partijen zoals Facebook en Google Analytics. Op die manier kunnen we bijhouden hoe u onze website gebruikt, bijvoorbeeld welke pagina's u bezoekt en hoelang u op elke pagina blijft. Dit stelt ons in staat om bijvoorbeeld betere advertentiecampagnes op te zetten. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren