Magische letterlab

over     vragen     evaluatie     abonneren     steunen     partners

HET MAGISCHE LETTERLABIdeaal voor in een bibliotheek of school.

 

Er zijn ook klasbezoekjes mogelijk

Doelgroep: 3 tot 7 jaar (ook anderstalige kinderen die Nederlands aan het leren zijn)


Dokter Alfa Beth heeft een magisch letterlaboratorium. In haar geheime lab brengt ze letters tot leven. Die letters vullen boeken met prachtige verhalen. Spannende verhalen. Vrolijke verhalen. Grappige verhalen.


Maar op een dag zijn de letters E, G en W… weg! Verdwenen! Heeft het boekenwezentje ze gestolen? Of zijn de letters op vakantie? Kom het ontdekken en ga mee op avontuur met de zingende dokter Alfa Beth en haar magische letters.


Tekst, muziek en spel Sara Pieters

Illustraties jens Dawn


Deze theaterproductie is de opvolger van ‘Kiki en de verdwenen letters’, waarmee theatermaakster Sara Pieters jonge kinderen warm maakte voor letters en boeken. Die veelkleurige en speelse voorstelling werd meer dan 300 keer opgevoerd in België, Nederland en New York.Gratis downloads

affiche (vanaf maart 2020)

flyer 

lesmateriaal (vanaf maart 2020)

Theater van A tot Z

Zirkstraat 36, 2000 Antwerpen, België

+32 (0)3 226 42 00

Op de hoogte blijven van wat we doen?

Schrijf hier in voor updates.

PRIVACYVERKLARING


We hechten belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees hieronder hoe we uw privacy respecteren, welke gegevens we verzamelen en hoe we daarmee omgaan.


Klik voor de privacyverklaring.


© Theater van A tot Z. All Rights Reserved.Deze website maakt gebruik van cookies, ook van derde partijen zoals Facebook en Google Analytics. Op die manier kunnen we bijhouden hoe u onze website gebruikt, bijvoorbeeld welke pagina's u bezoekt en hoelang u op elke pagina blijft. Dit stelt ons in staat om bijvoorbeeld betere advertentiecampagnes op te zetten. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren