Koruso

over     vragen     evaluatie     abonneren     steunen     partners

HET KOOR KORUSOHet was zóóó mooi. Ik heb er geen woorden voor.

 

een toeschouwer

Doelgroep: volwassenen (ook anderstaligen die Nederlands aan het leren zijn)


Koruso is een divers koor onder leiding van Lisa Schweiger, dat sinds 2016 deel uitmaakt van 'Theater van A tot Z'. De uitvalsbasis is GC Elzenhof in Elsene (Brussel). De zangers zijn een gemengd gezelschap van mensen met verschillende talige en culturele achtergronden. Koruso zingt hoofdzakelijk bekende Nederlandstalige liedjes.


Koruso geeft per jaar maximaal 10 concerten. We doen ook gastoptredens op evenementen. Iedereen kan het koor boeken!


Koruso is altijd op zoek naar nieuwe anderstalige zangers. Aanmeldingen zijn welkom via koruso@theateraz.be.


Lisa Kokwenda Schweiger leidt het koor Koruso. Zij studeerde Klavecimbel en Zang aan de Conservatoria in Hannover, Brussel en Amsterdam en Mime/Bewegingstheater aan de Ecole Lassaad in Brussel. Haar muzikale focus ligt op hedendaagse muziek, die ze vooral met haar duo Two Envelopes uitvoert. Ze speelt kindertheater met de Companie Salibonani en Straattheater met Drama Total. Daarnaast werkt ze als muzieklerares en Cliniclown.


Het koor Koruso kreeg sinds zijn ontstaan steun van de Vlaamse overheid, de Taalunie, GC Elzenhof, vzw 'de Rand' en de Orde van den Prince, Vilvoorde.

Theater van A tot Z

Zirkstraat 36, 2000 Antwerpen, België

+32 (0)3 226 42 00

Op de hoogte blijven van wat we doen?

Schrijf hier in voor updates.

PRIVACYVERKLARING


We hechten belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees hieronder hoe we uw privacy respecteren, welke gegevens we verzamelen en hoe we daarmee omgaan.


Klik voor de privacyverklaring.


© Theater van A tot Z. All Rights Reserved.Deze website maakt gebruik van cookies, ook van derde partijen zoals Facebook en Google Analytics. Op die manier kunnen we bijhouden hoe u onze website gebruikt, bijvoorbeeld welke pagina's u bezoekt en hoelang u op elke pagina blijft. Dit stelt ons in staat om bijvoorbeeld betere advertentiecampagnes op te zetten. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren